KROACIA 2013

ALL INCLUSIVE


 

POLA

http://it.wikipedia.org/wiki/Pola

 

    

 

Light All inclusive per person ne dite ne  

Hotel Park 3*

20.04-11.05

14.09-05.10

 

11.05-22.06

 

22.06-06.07

31.08-14.09

 

06.07-20.07

24.08-31.08

 

20.07-24.08

 

Dhome dopio

41,00

57,00

69,00

79,00

88,00

 

Minimum qendrimi: 20.7.-24.8. 5 nete, perjudha te tjera 3 nete; shtese minimum qendrimi 20%

Shtese: pamje deti 2,00 p.p.p.d, dhome teke 12,00 p.p.p.d.

Ulje: femije deri ne  2,99 vjec ne krevat me prinderit falas, nga 3 deri me 11,99 vjec ne krevat te 3 -50%;

te rritur mbi  3. krevate -25%

Taksa qendrimi : VI-IX 1,00 p.p.p.d.; perjudha te tjera   0,85 p.p.p.d.

 

MEDULIN

http://it.wikipedia.org/wiki/Medolino

 

   

 

Light All inclusive per person ne dite ne

Hotel Holiday 3*

20.04-11.05

14.09-05.10

11.05-22.06

 

22.06-06.07

31.08-14.09

06.07-20.07

24.08-31.08

20.07-24.08

 

Dhome dopio

43,00

59,00

69,00

82,00

90,00

 

Minimum qendrimi: 20.7.-24.8. 5 nete, perjudha te tjera 3 nete; shtese minimum qendrimi 20%

Shtese: pamje deti 2,00 p.p.p.d, dhome teke 12,00 p.p.p.d.

Ulje: femije deri ne  2,99 vjec ne krevat me prinderit falas, nga 3 deri me 11,99 vjec ne krevat te 3 -50%;

te rritur mbi  3. krevate -25%

Taksa qendrimi : VI-IX 1,00 p.p.p.d.; perjudha te tjera   0,85 p.p.p.d.

 

ZARA

http://it.wikipedia.org/wiki/Zara

 

   

 

All inclusive per person ne dite ne  

Falkensteiner Club

Funimation Borik 4*

11.05-25.05

07.09-05.10

 

25.05-15.06

15.06-06.07

24.08-07.09

 

06.07-24.08

 

Dhome dopio

83,00

89,00

118,00

130,00

Dhome dopi pamje nga deti

93,00

99,00

127,00

140,00

 

Minimum qendrimi: 7 nete nga 06.07 deri 24.08; 5 nete nga 15.06 deri 06.07, 1 nete perjudha te tjera

Shtese: dhome teke   25,00 p.p.p.d

Ulje: femije deri ne  699 vjec ne krevatin e  3. kravat falas, nga 7 deri 17,99 vjec -50%; te rritur ne krevatin e  3. -20%

Taksa qendrimi: perfshire

 

   

 

All inclusive per person ne dite ne

Hotel Donat 3*

11.05-25.05

07.09-05.10

25.05-15.06

15.06-06.07

24.08-07.09

06.07-24.08

 

Dhome dipio dhe treshe

49,00

56,00

71,00

77,00

Dhome teke

56,00

61,00

77,00

85,00

 

Minimum qendrimi: 7 nete ngal 15.06. deri 07.09.; 1 nete perjudha te tjera

Ulje: femije nga 6,99 vjec ne krevatin e  3. falas, nga 7 deri 11,99 vjec -50%, nga 12 deri 17,99 vjec -30%;

te rritur ne krevatin e 3 -20%

Taksa qendrimi: perfshire

 

ISOLA DI BRAC

Bol

http://it.wikipedia.org/wiki/Bol_(Croazia)

 

   

 

All inclusive per person ne dite ne

Bluesun

Hotel Bonaca 3*

18.05-31.05

21.09-27.09

 

01.06-21.06

07.09-20.09

 

22.06-12.07

31.08-06.09

 

13.07-26.07

24.08-30.09

 

27.07-23.08

 

Dhome dopio me det ballkon

51,00

71,00

88,00

96,00

99,00

Dhome treshe shtese. ballkon

53,00

75,00

97,00

106,00

114,00

 

Minimum qendrimi: 3 nete, shtese minimum qendrim 30%

Ulje: femije deri ne 14 vjec ne dhomen treshe falas; te rritur ne krevatin e 3 -20%

Taksa qendrimi: perfshire

 

ISOLA DI HVAR

Stari Grad

http://it.wikipedia.org/wiki/Lesina_(isola)

 

   

 

Light All inclusive per person ne dite ne

Hotel Lavanda 3*

27.04-25.05

14.09-12.10

25.05-15.06

31.08-14.09

15.06-06.07

17.08-31.08

06.07-17.08

 

Dhome dopio det

33,00

43,00

53,00

66,00

Dhome teke oborr

36,00

47,00

58,00

73,00

 

Minimum qendrimi: 3 nete, shtese minimum qendrim 20%

Ulje: femije nga 2 deri 12 vjec ne krevatin e 3 -50%; te rritur ne krevatin e 3 -30%

Taksa qendrimi: 1,00 p.p.p.d

Light all inclusive: PC me pije, akullore mbasdite

 

DUBROVNIK

http://it.wikipedia.org/wiki/Dubrovnik

 

    

 

Light All inclusive per person ne dite ne

Hotel Valamar Club Dubrovnik 3*

27.04-10.05

14.09-27.09

11.05-07.06

08.06-05.07

06.07-13.09

 

Dhome dopio oborr

53,00

65,00

82,00

101,00

Dhome dopio det

57,00

70,00

87,00

108,00

 

Minimum qendrimi: 4 nete nga 23.03. deri 24.05 dhe 21.9-31.10,

5 nete nga25.05 deri 28.06 dhe 01.09.-20.09., 7 nete 29.06-31.08, shtese minimum qendrim 20%

Ulje: femije deri ne 13,99 vjec ne dhome familjare me 2 te rritur falas, femije deri ne 13,99 vjec ne krevatin e 3 -50%;

te rriutr e krevtin e 3 -20% shtese minimum qendrim

Taksa qendrimi: perfshire

 

viaggi@iessegi.net

       

 

      home        home