VIT I RI NE ITALI
 

Si scdo vit countdown tashmë ka filluar, te kaloshe Vitin e Ri jashte shtepise

me cmime kaq te leverdisshme nuk kane qene kurre kaq e thjeshte!

 

Shume Paketa Pushimesh per te gjitha gustot dhe per te gjitha xhepat!

Propozimet per ne Rimini dhe Riccione i gjen ketu.

 

Dhe nese nuk gjen ate qe kerkon, na kontakto dhe do te kerkojme per

Ty zgjidhjen me te mire te mundeshme.
 

viaggi@iessegi.net

       

 

    ISCHIA

    HOTEL ROYAL PALM 4* - FORIO

 

99 personi per nate

Minimumi 3 nete

Trajtim gjysem pensioni

Perfshihet :

Perdorimi i qendrese estetike dhe pishina e brendeshme

Prag Viti i Ri dhe Darka e madhe e Vitit te Ri

 

     VILLAFRANCA TIRRENIA (ME)

       VIOLA PALACE HOTEL 4*

 

2 NETE NE PENSION ALL INCLUSIVE ME PIJE

198 per person

Aperitiv Mirseardhje - Darke e madhe e Vitit te Ri

Piano-bar me mbremje me vallezim

Zona Fitnes me Sauna, Dush Emocionuse,

Palester me Wi Fi- Uji Mineral ne dhome

Zona Prakimi Makine me mbyllje te portes automatikishte.

 

     TAORMINA

       HOTEL VILLA ESPERIA 4* - MAZZARO'

 

2 NETE 1/2 PENSION

(1/4 vere me zgjedhje + 1/2 uje, per person)

299 per person

Prefshihet:

Darka e madhe e Vitit te Ri me menu 9 pjata ne oren 20.00

Muzike live dhe darke deri naten vone

 

     VIESTE

        PALACE HOTEL 4*

 

179 a persona (*)

2 NETE NE 1/2 PENSION PERFSHIRE:

Pije mirseardhie (darke me 30/12/12)

Darke Gala te dt 31/12 (pije+spumante perfshire)

Argetim muzikor darken e 31/12

Late check-out - Wi-fi disponibel ne te gjitha dhomat

(*) Tarfia disponnibel per nje numer te limituar dhomash; pijet nuk perfshihen

 
 
   
      home        home